Family House For sale Szigetmonostor - Dunától 200 méterre

61 m2Space 2 + 1 Rooms
49 900 000 HUFPrice
369373ID number
Other data

511 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

16 m2 Balcony/terrace

Electric Heating

Comfort Comfort

Self-parking Parking

Medium Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

1990 Year of construction

Northeast Orientation

200 MÉTERRE A DUNÁTÓL ELADÓ FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ!!!

Szigetmonostor Horány részén eladó felújított, kétszintes, összesen 61 nm-es lakóterülettel (+ melléképület 15 nm, +terasz 15 nm) családi ház, belterületi, lakóövezeti 511 nm-es telken.
Az ingatlan beton sávalapra épült, tégla falazatú, beton födémes. A monolit vasbeton födém 2 cm kopogásgátló szigeteléssel és 5cm esztrich betonnal bír. Az emelet feletti födém 16 cm-es monolit vasbeton, 1 réteg párazáró fóliával, 25 cm-es lépésálló szigeteléssel, és 2 réteg bitumenes lemezzel. A homlokzati falak 15 cm-es hungarocell szigetelést kaptak, a koszorúk előtt a zsaluzatban 5 cm-es XPS hőszigetelő lett elhelyezve.
Talajnedvesség elleni szigetelés: modifikált bitumenes vastaglemez 1 rétegben, lábazatoknál 30 cm-t felvezetve. A nyílászárók műanyagok, thermoüvegesek, kívül-belül műanyag könyöklővel. A felújítás során a burkolatok is cserélve lettek.
Közművek szempontjából áram- csatorna a házban, gáz az utcában, vezetékes víz jelenleg az utcában nincs. A ház vízellátását kút biztosítja házi vízművel, a hidrofor csak két éves. A meleg vizet Ariston okosbojler, a fűtést mennyezeti (infrafilmes), termosztátról szabályozható fűtés, illetve 2 darab inverteres klíma biztosítja. Az áramhálózat 3 x 20 Amperes.
A telken szintén téglaépítésű 15 nm-es melléképület, és felújítandó garázs.
A telekre több autó beállása biztosított.
A telek Lke-6 besorolású, 20%-ban beépíthető, így bővíthető közel 40 nm-rel.

A Duna közelsége, a parton található étkezdékkel, szabadstranddal, bicikli úttal, a rengeteg erdős rész, a nívós fesztiválok, és kultúrális programok nyújtanak lehetőséget egy fárasztó nap után a kikapcsolódásra.
Kb. 1 km-re, a központban Coop, pékség, húsbolt, zöldséges, gyógyszertár, posta, és orvosi rendelő, de a településen működik bölcsőde, óvoda, és iskola is. Kb. 600 méterre az Önért Közért, mindig friss pékárúval.

A Göd felé közlekedő személyszállító kishajó kikötője kb. 700 méterre található az ingatlantól. Innen a Vác és Budapest-Nyugati pályaudvar között közlekedő vonat állomása kb. 500 méterre, a Vác és Budapest-Újpest Városkapu között közlekedő távolsági busz megállója kb. 400 méterre található. A Dunakeszire közlekedő autós komp kikötője kb. 1 km-re van az ingatlantól, 20 percenként közlekedik, 5 perces menetidővel.

A sikeres adás-vételhez jogi hátteret , és ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Miklós Gabriella

Miklós Gabriella
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-970-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Harmónia

Send a message

Call me back

Similar properties