Locuinta (caramida) Vânzare Budapest XIV. Cartier - Lengyel utca

81 m2Suprafaţa 2 + 1 Camere
88 900 000 HUFPreţ
370865Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

4 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj propriu Parcare

Etaj 3

Ultimul etaj

Inexistent Lift

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

Mansardă

2006 An construcție

Costuri comune 25 840 HUF

Sud Vest Orientare

ELADÁSRA KÍNÁLOK ZUGLÓBAN EGY MODERN, BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁST!

Ez a gyönyörű, 3. emeleti belső kétszintes tégla lakás ideális otthont nyújt pároknak, kisgyermekes családoknak vagy akár egyedülállóknak is. A 13 lakásos társasház 2006-ban épült, de a lakás 2019-ben teljeskörű felújításon esett át, így modern és igényes kialakítású.

A lakás számos praktikus tárolási lehetőséget kínál a beépített bútoroknak köszönhetően, ide tényleg csak a személyes dolgokat kell hozni.

A lakás keleti és délnyugati tájolású, így egész nap világos. Az alsó szinten fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, mely tágas és barátságos teret biztosít. A lakáshoz tartozik egy erkély is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

A felső szinten egy szoba, egy félszoba, egy tágas WC további beépített tárolóval, egy dolgozósarok és egy óriási gardróbszekrény található.

A lakás fűtését cirkó gázkazán és 2 db hűtő-fűtő wifis klíma biztosítja.

A lakáshoz tartozik egy 3,55 nm-es tároló, egy mélygarázs beálló és egy elektromos kapuval védett udvari beálló, amelyek a vételáron felül 6 millió Ft-ért vásárolhatók meg.
A lakóközösség kertjét kertész gondozza.

Az ár magában foglalja a képeken látható bútorokat, beépített szekrényeket, kanapét, mosógépet, hűtőt, mosogatógépet, sütőt.

A lakás Zugló csendes, nyugodt részén található, de ugyanakkor kiválóan megközelíthetőek a főbb közlekedési csomópontok. Pár perces sétára található bölcsőde, óvoda, iskola, SPAR, Tesco Express, gyógyszertár és a Rákos-patak partja. Autóval néhány perc alatt elérhető az ÁRKÁD bevásárlóközpont, LIDL, ALDI.

INGYENES hiteltanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni Munkatársunkkal, Aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa, amiből végül Ön választhatja ki a nyertest!
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésére, előre egyeztetve a normál munkaidő után is!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! sz.m.
Miklós Gabriella

Miklós Gabriella
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-20-970-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Harmónia

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare